Jamila Ekkel

Jamila Ekkel

 Een van mijn grootste drijfveren om psychologie te gaan studeren was een groot verlangen naar diepgang, gevoel en verbondenheid. Ik wilde anders in het leven gaan staan. Ik wilde meer perspectief ontwikkelen, me meer in anderen kunnen inleven en met meer compassie in het leven gaan staan. Daarnaast wilde ik graag andere mensen helpen.

Voordat ik in mijn eigen praktijk aan het werk ging heb ik al behandelingen uitgevoerd op het gebied van depressie, angst, paniekaanvallen en burn-out. Daarnaast ben ik een erkend mindfulnesstherapeute. Ik heb ervaren dat mindfulness extreem nuttig kan zijn, voor mensen met klachten op allerlei vlak of voor mensen die op zoek zijn naar wat meer verdieping in hun leven. 
 

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Arnhem

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.
Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Jamila Ekkel Leidenweg 5
6843 LA, Arnhem