Aerjen Tamminga

Aerjen Tamminga

Ik heb een breed palet aan mogelijkheden om de behandeling mee in te richten. Dat is belangrijk, want jouw affiniteit met de werkmethode is belangrijk voor het succes van die methode. Niet iedereen leert en werkt hetzelfde; als je liever concreet aan het werk gaat, dan starten we met oefeningen, terwijl als je tot rust wilt komen of op zoek bent naar inzicht we meer zullen analyseren. Er zijn gelukkig veel verschillende manieren om jouw doelen te bereiken – en ik ben bekend met veel van die manieren. Zodoende vind ik de combinatie die het best past bij jouw stijl van leren.

Ik ben nog steeds veel in training en dit draagt ook bij aan de wijze waarop ik mijn werk uitvoer. Naast mijn wetenschappelijke basis in behandelingen vind ik het erg belangrijk om een connectie met je te hebben. Mijn interesse in wie jij daadwerkelijk bent en drijft is gemeend en ik help je dan ook graag aan de hand van 'mindfulness based cognitive therapy' of 'mindfulness based stress reduction'.

 

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Oss

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Aerjen Tamminga Snijderstraat 39
53445 PC Oss