Ellen van Vliet

Ellen van Vliet

Van jongs af aan heb ik mij al afgevraagd: waar gaat het nu allemaal om? Ik vroeg mijn moeder 'waar zit je ziel eigenlijk?' Hieruit maak ik op dat ik altijd al geïnteresseerd was in psychologie en zingeving. Hoe worden mensen gelukkig en waarom doen ze wat ze doen?

Ik heb mij nooit willen beperken tot één bepaalde richting in de psychologie. Een interesse voor filosofie en de oosterse denkwijze heeft er altijd al ingezeten. Daarom heb ik mijn opleiding aangevuld met diverse trainingen en cursussen om mijn cliënten te kunnen geven wat ze nodig hebben. Zo zie ik Mindfulness als een goede insteek bij medisch onverklaarbare klachten, stress en burn-out.

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Zaandam

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Ellen van Vliet Affuitenhal 1
1505 RE Zaandam