Eva Bastin

Eva Bastin

Ik ben eigenlijk m'n hele leven al iemand die onbewust anderen coacht. Ik zoek graag naar de verbinding tussen mensen, motiveer en help mensen graag verder in de doelen die zij voor zichzelf stellen. Later is die kant van mij bewuster geworden en koos ik ervoor om daar dan ook mijn werk van te maken. 

Daarbij heb ik inmiddels een breed scala aan behandelingen te bieden. Een hiervan is mindfulness, waarbij je onder andere kunt leren om weer te genieten van de kleine dingen in jouw leven en de automatische piloot leert uitschakelen.

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Haarlem

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Eva Bastin Aziering 48
3823 WR Amersfoort