Kerstin Venhuizen

Kerstin Venhuizen

Mijn loopbaan kringelt een beetje om de geestelijke gezondheidszorg heen. Ik was er secretaresse, werkte in een eerstelijnspraktijk en binnen de psychiatrie. Ondertussen bleef ik studeren. En leren en leven. Ik ben er van overtuigd dat noch het probleem noch de oplossing voor klachten op één laag of in één gebied van het 'zijn' liggen.

Inmiddels heb ik een eigen psychologenpraktijk in IJsselstein wat ik met plezier doe en waar ik voldoening uithaal. En als ik niet aan het werk ben, dan fiets of wandel ik graag, het liefst alleen, of ik schrijf of lees een boek. Of ik leer Zweeds - als het even kan in Stockholm.

 

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness IJsselstein

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Kerstin Venhuizen IJsselstraat 14
3401 DK, IJsselstein