Gerrie van Blitterswijk

Gerrie van Blitterswijk

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als maatschappelijk werkster en dienstverlener. Later ben ik bijgeschoold tot vitaliteitscoach wegens een eerdere drastische verandering in mijn levensstijl. Ik hielp als coach mensen met overgewicht en andere gezondheidsproblemen.

Vanuit mijn vitaliteitscoaching is mijn passie voor therapeutische ondersteuning ontstaan. Ik kwam er achter dat de oorzaken vaak veel dieper liggen, waardoor ik zelf ook meer de diepte in ben gegaan en mijzelf verder ben aan ontwikkelen en ben gaan doorleren. 

Mindfulness is één van de behandelingen die ik gebruik om mensen verder te helpen met allerlei problematiek. 

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Wijk bij Duurstede

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Gerrie van Blitterswijk Singel 5
3961 CE, Wijk bij Duurstede