Ramo de Boer

Ramo de Boer

Mindfulness is inmiddels al een kleine dertig jaar onderdeel van mijn werk. Vanaf de methode van ‘centering’ die ik leerde tijdens mijn verblijf begin jaren '80, via meditatie, lichaamsgerichte therapie, gestalttherapie met haar sensory awareness tot mijn studie en beoefening in het het Tibetaanse Boeddhisme weeft mindfulness door alles wat ik doe. Het is een deel geworden van mijn dagelijks leven en is de basishouding van waaruit ik leef en werk.

Mindfulness leert je om je eigen patronen te zien en te overstijgen. Je krijgt ruimte, keuzevrijheid en de rust om te zien wat je werkelijk nodig hebt. 

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Utrecht

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Ramo de Boer Voetiusstraat 3
3512 JL Utrecht