Annebet Nolen

Annebet Nolen

Ik pak graag klachten, vragen over het leven en problemen in de kern aan. Dat doe ik bij mezelf, maar ook bij anderen. Soms is die kern lastig te bevangen of te beschrijven. Die kern kan namelijk heel goed lichamelijk zitten. 

De zoektocht naar de kern vraagt om rust en overzicht. Daarom schep ik graag een omgeving waarbij mensen ruimte, vrijheid en vertrouwen ervaren. Ik kan helpen aan de hand van mindfulness, maar ook aan de hand van andere behandelingen.

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Den Haag

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Annebet Nolen Wassenaarseweg 32
2596 CJ Den Haag