Sandra van Scheijndel

Sandra van Scheijndel

Ik heb na mijn studie op verschillende plekken in de gezondheidszorg gewerkt, om vervolgens na 10 jaar ervaring te beginnen met mijn eigen praktijk: Psycholoog Rotterdam. Psychologie en haar bijkomende factoren zijn dan ook erg belangrijk voor me. Ik blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, ik blijf cursussen en trainingen volgen en ik haal voldoening uit mijn werk. 

Daarnaast hou ik er van om in de natuur te zijn. Voornamelijk lange wandelingen in het mooie Frankrijk of op de Nederlandse wadden zijn vrijetijdsbestedingen waar ik veel van geniet. 

 

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Rotterdam

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Sandra van Scheijndel Schiekade 830 (2e verdieping)
3032 AL Rotterdam