Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

waarom mindfulness?

Van specifieke klachten afkomen
Mindfulness kan je helpen van heel specifieke klachten af te komen. Vaak zijn dat stress en spanning gerelateerde klachten. Maar ook vage klachten, waar je bijvoorbeeld met je huisarts niet uitkomt kunnen goed verdwijnen als je met mindfulness aan de slag gaat.

Ook zonder directe aanleiding of klachten kan mindfulness veel voor je doen. Je leert je eigen (voor)oordelen kennen en vermijden, je staat met een open blik tegenover de wereld en kunt veel meer met alles wat op je afkomt. Veel mensen ervaren niet alleen meer rust en een vollediger bewustzijn van alles dat hier en nu gebeurt, maar ook een vrijere beweging in die wereld van het hier en nu. Meer kansen, meer mogelijkheden, meer vindingrijkheid.

Mindfulness kun je dus gebruiken om specifieke klachten aan te pakken, maar ook om je leven te verrijken en verbeteren.

Doe de zelftest! 
Wil je weten of mindfulness wat voor jou is? Test dan jezelf en doe de mindfulness testdeze test duurt ongeveer 2 minuten en je krijgt direct online de uitslag.